Indlæg nummer 100!

GIVE AWAY!

Har besluttet mig for at lave en lille give-away pga. mit indlæg nummer 100! Og fordi jeg er blevet spurgt mange gange, hvor jeg har købt disse æsker, og jeg desværre måtte skuffe alle, da det er nogle jeg får gennem min mors arbejde – og derfor ikke kan købes nogle steder, så ville jeg lave en give-away, hvor I har muligheden for at vinde nogle af dem..

Det eneste det kræver er at I følger min blog på Bloglovin’ og via Google Friend Connect + skrive en kommentar om at i har deltaget med jeres fulde navn og e-mail.


Jeg trækker vinderen søndag d. 1. juli – og kontakter vinderen på mail!

Æskerne kan bruges til øreringe og ringe, som vist på billedet – men er også gode til navlepiercinger, halskæder osv.

9

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indlæg nummer 100!