HUSK MIN GIVE-AWAY!

Light painting..

Faldt over denne video på facebook, og tænkte at jeg en dag ville prøve at lave noget af det samme, når jeg en dag lige får taget mig sammen.. Det ser vildt fedt ud, og så er det ikke engang så besværligt igen, hvis blot man har tingene til det!

2

  • Shit det ser cool ud! Det må jeg prøve :-DKig evn forbi, jeg har en konkurrence igang, om et iPhone-skin fra Tezzo :-)Funkyfashionmonkey.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, det ser vildt fedt ud! Jeg skal helt klart også prøve det på et tidspunkt her snart.. Du kan prøve at søge “Light painting” på google, og se nogle fede billeder og få lidt inspiration der. :-)Har kigget forbi og “tilmeldt” mig din konkurrence!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUSK MIN GIVE-AWAY!