Stilhed på bloggen..

Nyeste køb

Endnu engang tog jeg i byen for lige at kigge inden jeg skulle ud og spise med en veninde – og endte som jeg plejer med at bruge lidt penge..
Klip-klapper – H&M // Stiftblyanter og highlighters – Tiger // “Magnetisk neglelak” – Matas // Toppe – Vero Moda

6

 • Hvad er magnetisk neglelak?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er en neglelak med et eller andet specielt i, som gør at når du har lagt neglelakken på og så holder den medfølgende neglelak hen over neglelakken på neglen, så danner den et 3D-agtigt møster. Skal nok ligge et indlæg op med det her om lidt – men ellers kan du bare søge “magnestisk neglelak” på google. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg googlede det lige. Damn det ser cool ud. Glæder mig meget til at se dit indlæg. Hvad måtte du gi for det??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er virkelig fedt! Men har lige fundet ud af at det kræver lidt øvelse at finde ud af hvor længe man skal sidde med magneten og hvor tykt et lag det skal være, så venter lige med indlægget til i morgen.. Men mener jeg gav 45 for den, så det er ikke så slemt igen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Okay cool… Glæder mig meget til at se dit indlæg i morgen så.. Har du set min blog? Jeg laver sommetider også sjove negle. Overvejer lidt om jeg skal i Matas i morgen og ha fingerne i sådan en neglelak..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige taget et kig forbi din blog, og er ret så fascineret over nogle af dine ‘nail arts’, så synes helt klart at du skal prøve det med den ‘magnetiske neglelak’ hvis den ikke er udsolgt… Jeg gik nemlig hele sidste uge og ventede på at de ville få dem, fordi de konstant bliver udsolgt! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Stilhed på bloggen..