eBay ønsker

En rigtig øv-dag..

Grunden til at jeg ikke fik lavet det indlæg med min nye “magnetiske neglelak” igår, var fordi jeg havde en rigtig øv-dag… Min dejlige lille pung blev stjålet med ALT dens indhold, både dankort, mastercard, kørekort, sygesikring, studiekort, gavekort, medlemskort osv. Heldigvis for mig, har jeg aldrig kontanter på mig, så de fik ikke noget ud af det, da jeg også nåede at spærre mine kort!
Men skal nok lave indlægget senere i dag, når jeg lige har fået styr på det hele..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

eBay ønsker